Salon IoT Campuksella aloittanut Sequans Finland tunnistaa paikallisen IoT-osaamisen


Sequans Finlandin Site Manager Samuli Talvia tietää, että Salosta löytyy vahvaa IoT-osaamista.

Salossa aloittanut Sequans Finland tunnistaa paikallisen IoT-osaamisen

Ranskalainen 5G- ja 4G-verkkojen kehittäjä Sequans Communications on perustanut uuden tytäryhtiön Salon IoT Campukselle. Sequans Finland tulee tukemaan yrityksen 5G- ja 4G-verkkoihin liittyviä puolijohderatkaisuja IoT-sovelluksissa.

Salon IoT Campuksen uusin tulokas on oikeastaan Salolle vanha tuttu. Sequans Finlandin Site Manager Samuli Talvia on työskennellyt aikanaan Nokialla 2G-, 3G- ja 4G-verkkojen parissa. Hän jos kuka tietää, että Salossa Sequans Finland voi hyödyntää suomalaista huippuosaamista modernien IoT-ratkaisujen kehittämisessä.

“Salon IoT Campuksella olemme mukana kehittämässä uusia 5G- ja 4G-kommunikaatioalustojamme. Ne tarjoavat tehokkaan pohjan erilaisille IoT-sovelluksille kodinelektroniikasta autoteollisuuden tarpeisiin.

Yrityksemme keihäänkärkiä ovat Monarch- ja Calliope-IoT-alustat, jotka tuovat luotettavuutta ja energiatehokkuutta esimerkiksi terveydonhoitoalan kriittisiin tarpeisiin. Alustojen kehittäminen vaatii sitoutumista ja yritysyhteistyötä, jolle Salon IoT Campuksen laaja yritysverkosto tarjoaa vahvat puitteet”, Talvia toteaa.