Tietoa Salosta

Sijoittumispalvelumme tarjoaa yritykselle kokonaisvaltaisesti tietoa Salon seudun yrityselämästä ja Saloon sijoittumisesta. Kauttamme saat informaatiota kaikkiin sijoittumiseen tarvittaviin tila-, tontti-, lupa-, työvoima-, koulutus-, verkosto- ja rahoituspalveluihin liittyen. Autamme teitä löytämään yrityksellenne soveltuvat tekijät ja toimitilat sekä pääsemään mahdollisimman nopeasti osaksi aktiivista ja kattavaa yhteistyöverkostoamme.

LATAA TIETOPAKETTI TÄSTÄ

Lataa Yrityssalon YRITYKSEN TIETOPAKETTI, niin saat tietoosi tärkeimmät Salon alueen tunnusluvut saavutettavuudesta, väestöstä, työvoimasta, yritysympäristöstä, aluetaloudesta, infrastuktuurista ja asuinympäristöstä.


 

Vapaat toimitilat ja yritystontit

Suuren kaupungin edut kompaktissa paketissa.

Salossa, mahdollisuuksien kaupungissa, on tarjolla laaja valikoima toimitiloja aina valmiista toimistoista ja pääkonttoreista yritystontteihin. Selaa avoimia toimitiloja ja vapaita yritystontteja.

› Vapaat toimitilat ja yritystontit

Menestystä useilla eri toimialoilla

Toimiympäristö täynnä kasvumahdollisuuksia.

Salossa on yli 5 000 yritystä, joista moni toimii kansainvälisillä markkinoilla.

› Case-tarinat

Sijoitu Saloon

Me autamme sinua menestymään.

Kokonaisvaltainen ja asiantunteva yritysten sijoittumispalvelu tarjoaa yrityksellesi räätälöityä palvelua ja tärkeää tietoa Saloon sijoittumisesta. Autamme löytämään yrityksesi tarpeita vastaavat tekijät ja tilat sekä pääsemään nopeasti osaksi aktiivista ja kattavaa yhteistyöverkostoamme. Ota meihin yhteyttä, ja kerromme sinulle lisää Salosta ja sen mahdollisuuksista yritykselle!

› Ota yhteyttä