Vapaat toimitilat | Yritystontit | Investinsalo

Vapaat toimitilat ja yritystontit

Oletteko siirtämässä tuotantoa Varsinais-Suomeen ja tarvitsette sopivat tilat tai tontin? Vai etsittekö kenties modernia, viihtyisää toimistoa tai liiketilaa Salon keskustasta? Yrityssalon toimitilapalvelu kokoaa yhteen vapaat toimitilaratkaisut ja yritystontit Salon alueelta, keskeltä Suomen vilkkainta kasvukeskusta.

 

Ota yhteyttä

Salo tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia kiinteistöjä ja liiketiloja niin toimisto-, teollisuus-, varasto- kuin palvelukäyttöönkin. Oli yrityksenne kokoluokka ja tarve millainen tahansa, Yrityssalon toimitilapalvelun avulla löydätte helposti Salon alueen myytävät ja vuokrattavana olevat tilaratkaisut ja yritystontit. Voitte myös aloittaa tutustumisen ottamalla meihin yhteyttä – autamme mielellämme löytämään teille sopivan ratkaisun!

https://yrityssalo.toimitilapalvelut.fi/etusivu

Menestystä useilla eri toimialoilla

Toimiympäristö täynnä kasvumahdollisuuksia.

Salossa on yli 5 000 yritystä, joista moni toimii kansainvälisillä markkinoilla.

› Case-tarinat

Sijoitu Saloon

Me autamme sinua menestymään.

Kokonaisvaltainen ja asiantunteva yritysten sijoittumispalvelu tarjoaa yrityksellesi räätälöityä palvelua ja tärkeää tietoa Saloon sijoittumisesta. Autamme löytämään yrityksesi tarpeita vastaavat tekijät ja tilat sekä pääsemään nopeasti osaksi aktiivista ja kattavaa yhteistyöverkostoamme. Ota meihin yhteyttä, ja kerromme sinulle lisää Salosta ja sen mahdollisuuksista yritykselle!

› Ota yhteyttä