Toimisto- ja liiketilat

Ota yhteyttä

Salon alueen myytävät ja vuokrattavat toimistotilat ja liiketilat

Invest In Salo kokoaa yhteen paikkaan kaikki Salon alueen myytävät ja vuokrattavat toimistotilat sekä liiketilat.  Myytävänä ja vuokrattavana olevista liike- ja toimistotiloista löytyy sekä pieniä toimistoja että suuria, koko kiinteistön kattavia tiloja.

Salon toimistotilat ja liiketilat sijaitsevat pääasiassa IoT Campuksella tai muualla kaupungin keskustassa. Salossa sijaitsevien tilojen ja kiinteistöjen hintataso on edullinen ja yhteydet Helsinkiin ja Turkuun ovat nopeat.

Monet toimistotiloista ja liiketiloista ovat räätälöitävissä yrityksellesi sopivaksi.  Tiedot neuvotteluhuoneista, taukotiloista, koneellisesta ilmanvaihdosta ja pysäköintimahdollisuuksista sekä muista tilan varustuksista pyritään kertomaan ilmoituksessa. Jokaisessa ilmoituksessa on myös suorat yhteystiedot tilan välittäjälle, jolta saat tarvittaessa lisätietoa.

 Sijoita yrityksesi Saloon, Suomen kasvukolmion keskukseen.

Menestystä useilla eri toimialoilla

Toimiympäristö täynnä kasvumahdollisuuksia.

Salossa on yli 5 000 yritystä, joista moni toimii kansainvälisillä markkinoilla.

› Case-tarinat

Sijoitu Saloon

Me autamme sinua menestymään.

Kokonaisvaltainen ja asiantunteva yritysten sijoittumispalvelu tarjoaa yrityksellesi räätälöityä palvelua ja tärkeää tietoa Saloon sijoittumisesta. Autamme löytämään yrityksesi tarpeita vastaavat tekijät ja tilat sekä pääsemään nopeasti osaksi aktiivista ja kattavaa yhteistyöverkostoamme. Ota meihin yhteyttä, ja kerromme sinulle lisää Salosta ja sen mahdollisuuksista yritykselle!

› Ota yhteyttä

Vuokrattavat tilat

› Teollisuustila, Vuokrattavana, Salo Joensuunkatu 1, Kohde 195

› Liiketila, Vuokrattavana, SALO Sokerikatu 1, Kohde 154

› Teollisuustila, Vuokrattavana, Salo Telakkatie 18 A, Kohde 181

› Teollisuustila, Vuokrattavana, Salo Salorankatu 5-7, Kohde 202