Tuotanto- ja varastotilat

Ota yhteyttä

Vuokrattavat sekä myytävät tuotantotilat ja varastotilat Salossa.

Invest In Salo kokoaa yhteen paikkaan kaikki Salon alueen myytävät ja vuokrattavat tuotantotilat sekä varastotilat. Salossa on monipuolinen valikoima tuotanto- ja varastotiloja, palvelemassa erilaisten yritysten tarpeita. Vuokrattavana ja myytävänä on tuhansia neliötä kattavia kokonaisia kiinteistöjä sekä pieniä, muutamien kymmenien neliöiden kokoisia tiloja.

Tuotantotiloista ja varastotiloista on ilmoituksissa kuvat ja tärkeimmät tiedot tilasta. Tiloissa olevista nosto-ovista, nostureista, viemäröinti- ja rasvakaivoratkaisuista pyritään kertomaan ilmoituksissa. Osa tuotantotiloista ja varastotiloista on täysin muunnettavissa yrityksen tarpeita vastaaviksi. Jokaisessa ilmoituksessa on yhteystiedot tilan vuokraamisesta tai myymisestä vastaavalle henkilölle.

Tuotanto- ja varastotilat sijaitsevat pääasiassa Salon teollisuusalueilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Salossa sijaitsevien tilojen ja kiinteistöjen hintataso on edullinen ja yhteydet Helsinkiin ja Turkuun ovat nopeat.

 Sijoita yrityksesi Saloon, Suomen kasvukolmion keskukseen.

Menestystä useilla eri toimialoilla

Toimiympäristö täynnä kasvumahdollisuuksia.

Salossa on yli 5 000 yritystä, joista moni toimii kansainvälisillä markkinoilla.

› Case-tarinat

Sijoitu Saloon

Me autamme sinua menestymään.

Kokonaisvaltainen ja asiantunteva yritysten sijoittumispalvelu tarjoaa yrityksellesi räätälöityä palvelua ja tärkeää tietoa Saloon sijoittumisesta. Autamme löytämään yrityksesi tarpeita vastaavat tekijät ja tilat sekä pääsemään nopeasti osaksi aktiivista ja kattavaa yhteistyöverkostoamme. Ota meihin yhteyttä, ja kerromme sinulle lisää Salosta ja sen mahdollisuuksista yritykselle!

› Ota yhteyttä

Vuokrattavat tilat

› Teollisuustila, Vuokrattavana, Salo Joensuunkatu 1, Kohde 195

› Liiketila, Vuokrattavana, SALO Sokerikatu 1, Kohde 154

› Teollisuustila, Vuokrattavana, Salo Telakkatie 18 A, Kohde 181

› Teollisuustila, Vuokrattavana, Salo Salorankatu 5-7, Kohde 202